Frittata met zongedroogde tomaatjes
- Herkomst Italie
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Verhit de in een koekenpan.
- Doe de erin,voeg een beetje en de tijm toe en smoor ze zachtjes gedurende 15 minuten.
- Roer de tomaatjes door de uien en breng op smaak met en peper.
Klop de door de en kruid ze met peper.
Giet het eimengsel over de uien en bak de frittata 5-10 minuten tot hij stevig is maar bovenop nog vochtig is.
Til de frittata 5-10 minuten af en toe aan de rand met een spatel op zodat nog vloeibaar ei over de bodem kan lopen.
Verhit de grill. - Laat de bovenkant van de frittata 3-5 minuten onder de hete grill kleuren.
Serveer hem in punten gesneden heet, warm of lauw.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes440m
-
Recept
Gehaktballetjes met zongedroogde tomaatjes410m
-
Recept
Gebak met geitenkaas en zongedroogde tomaten435m
-
Recept
Doperwtentortilla met zongedroogde tomaat440m
-
Recept
Soesjes van zongedroogde tomaat en kaas voor buffet430m
-
Recept
Gevulde tomaatjes met avocado en garnalen420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 132 kcal | 6% | 792 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 42 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |