Fu yong hai kepiting  (omelet met krab en groente in zoete saus)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze in fijne strookjes.
    Maak de schoon en snij deze in dunne plakjes.
    Maak de schoon en snij deze in reepjes.
    Maak de schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Verhit wat olie in de wok.
    Bak de licht aan tot deze begint te kleuren.
    Haal de uit de wok en laat deze even uitlekken.
    Roerbak daarna de , , , , knoflook, en de samen met wat in wat olie gaar.
    Klop de los en meng de groenten en de er doorheen samen met wat en .
    Bak een omelet van het geheel.
    Leg deze op een verwarmde schaal en houd dit warm.
    Doe in een klein pannetje de ketchup met de samen met het en verhit deze op laag vuur.
    Schep dit geheel goed door tot een homogene massa.
    Voeg en naar smaak toe.
    Laat de saus goed doorwarmen tot de is gesmolten.
    Voeg de toe en roer het geheel zachtjes door.
    Mocht de saus iets te dun zijn voeg dan nogmaals een eetlepel er bij tot het geheel dikker is geworden.
    Giet de saus over de omelet en serveer het geheel met witte rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • krab is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
502 kcal
25%2008 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Fu yong hai kepiting  (omelet met krab en groente in zoete saus)