Fussili met gehakt en zongedroogde tomaatjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robkats
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verzamel de ingrediënten.
- Roer gedurende de bereiding van dit gerecht regelmatig met een houten lepel door het gerecht en houdt de temperatuur van de pan in de gaten.
- Zet de wokpan op het vuur en doe de en het gehakt in de pan.
- Voeg de spekjes toe.
- Snijd ondertussen de rode .
- Voeg de rode toe.
- Snijd de en gele .
- Voeg deze toe.
- Zet de fussili met water op en doe de fussili hierbij en bereid dit conform de gebruiksaanwijzing.
- Maak de blikken en tomatenblokjes open en voeg ze toe.
- Maak het potje open, giet de olie af en snijd ze in kleine stukjes.
- Voeg ze toe in de wokpan.
- Maak de knoflook schoon en pers deze uit boven de wokpan.
- Voeg als laatste de cremé fraîche toe en maak de saus op gewenste dikte m.b.v.
- de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta met boerenkool en zongedroogde tomaatjes425m
-
Recept
Pasta met zalm en zongedroogde tomaatjes430m
-
Recept
Spagetti met zongedroogde tomaatjes415m
-
Recept
Tagliatelle met zongedroogde tomaten en basilicum420m
-
Recept
Mac-and-cheese met prei en tomaatjes415m
-
Recept
Trofie met pesto en zongedroogde tomaten41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 94 kcal | 4% | 376 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |