Gado gado

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Was de , snijd hem in schuine plakken in een vergiet en bestrooi het met .
  2. Laat de 30 minuten staan en dep ze droog.
  3. Kook de hard, pel ze en snijd ze in vieren.
  4. Maak de groeten schoon en snijd ze in kleine stukjes.
  5. Kook de groenten elk apart in een pan met water en .
  6. Spoel de groenten af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  7. Laat de uitlekken, snijd ze in blokjes en dep ze droog.
  8. Verhit de en bak de in 3 minuten bruin en knapperig.
  9. Bestrooi de blokjes me tzout en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  10. Was de sla en .
  11. Snijd de in partjes.
  12. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing.
  13. Verdeel de helft van de groenten en over een grote platte schaal en svhep er de helft van de satésaus erover.
  14. Leg de andere helft van de groenten met erop en bdek het met satésaus.
  15. Garneer het gerecht met de , tomaat, en sla.
25
25
25

Variaties op Gado gado

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gado gado
VariatieAantalGang
Gado Gado5Rijstgerechten
Gado Gado met zelfgemaakte pindasaus1Bijgerechten
Gado Gado met paksoi1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tofu is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
157 kcal
7%628 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gado gado