Gado gado
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Was de , snijd hem in schuine plakken in een vergiet en bestrooi het met .
- Laat de 30 minuten staan en dep ze droog.
- Kook de hard, pel ze en snijd ze in vieren.
- Maak de groeten schoon en snijd ze in kleine stukjes.
- Kook de groenten elk apart in een pan met water en .
- Spoel de groenten af met koud water en laat ze goed uitlekken.
- Laat de uitlekken, snijd ze in blokjes en dep ze droog.
- Verhit de en bak de in 3 minuten bruin en knapperig.
- Bestrooi de blokjes me tzout en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Was de sla en .
- Snijd de in partjes.
- Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing.
- Verdeel de helft van de groenten en over een grote platte schaal en svhep er de helft van de satésaus erover.
- Leg de andere helft van de groenten met erop en bdek het met satésaus.
- Garneer het gerecht met de , tomaat, en sla.
Variaties op Gado gado
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gado Gado | 5 | Rijstgerechten |
Gado Gado met zelfgemaakte pindasaus | 1 | Bijgerechten |
Gado Gado met paksoi | 1 | Rijstgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tofu is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 157 kcal | 7% | 628 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |