Gado Gado

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd in dunne plakjes.
  2. Kook de overige groenten beetgaar.
  3. Rangschik op een grote platte schaal en garneer met plakjes .
  4. Bereiding pindasaus:
  5. Maak een boemboe in de vijzel van:
  6. , , , , , , , sambal en suiker.
  7. Laat de boemboe heel goed gaar worden en blus met .
  8. Pindakaas :
  9. water in verhouding 1 : 1,5 toevoegen.
  10. Voeg 1/8 plak en 2 eetlepels ketjap toe en verwarm au bain marie.
  11. Evt. 2 theelepels kerrie toevoegen voor een bijzonder accent.
25
25
25

Variaties op Gado Gado

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gado Gado
VariatieAantalGang
Gado Gado5Rijstgerechten
Gado Gado met paksoi1Rijstgerechten
Gado Gado bij gehaalde nasi of bami1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal oelek en bouillonpoeder kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • sambal oelek, bouillonpoeder, pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder en pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gado Gado heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Er is niets lekkerders te bedenken dan gado gado met de lekkerste pindaaus.
Lamberta 7 december 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
118 kcal
5%472 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gado Gado