nacht laten weken.
Ongeveer 1 à 1 1/2 uur laten koken in 1 liter water met de , knoflook(2 tenen) en kruiden.
Ui(1 stuk)(1 stuk) snipperen en bakken in de olijfolie(3 eetlepels).
Bonen(250 gram) en rijst(250 gram) toevoegen en bakken tot de rijst(250 gram) wat gaat kleuren.
Tot slot de peper(1 stuk) en fijngehakte koriander(1 stuk) erbij.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Gallo Pinto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Snipper er eens een groene en rode paprika door.
Niet alleen serveren met een Spiegelei, maar ook met roerei.
Natuurlijk mag de Tabasco op tafel niet vergeten worden.
Verse Ananas is een prima fr... Lees reactie
Alwin 31 oktober 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.