Witte asperges(100 gram)(400 gram) schillen en alle asperges(100 gram)(400 gram) in schuine stukjes van 1 cm.
snijden.
Lente uitje(1 stuk) schoonmaken en in stukjes snijden van 1 cm.
De olie(1 eetlepel) in een wok verhitten en de witte asperges(100 gram)(400 gram) en lente uitje(1 stuk) bakken ca. 1 minuut, groene asperges(100 gram)(400 gram) toevoegen en nog ca. 4 minuten roerbakken.
Garnalen toevoegen en even al omscheppend meebakken.
Toevoegen, sojasaus(1 eetlepel), sherry(1 eetlepel) en enkele lepels water en de asperges(100 gram)(400 gram) op een klein vuur beetgaar laten worden.
Het vocht zal dan geheel verdampt zijn.
Op smaak brengen met sesamolie(1 eetlepel), zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
gamba is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.