Garnalen-ananassoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Soeppan

Bereidingswijze

  1. Snipper de gepelde zo fijn mogelijk.
    Snijd de in kleine stukjes.
    Haal het velletje van de knoflookteentjes.
    Snijd de in kleine blokjes.
    Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui op een vrij lage hittebron in ongeveer 10 minuten zacht en glazig.
    Pers na 7 minuten de knoflook met behulp van een knoflookpers boven de ui uit.
    Voeg de gember toe.
    Roer ui, knoflook en gember door elkaar.
    Voeg de bouillon toe en breng deze aan de kook.
    Roer de blokjes , stukjes , en ten slotte de en door de hete soep.
    Laat de soep niet meer koken.
    Schep de soep in kommen en zorg dat er in elke kom 3 grote zitten.
    Strooi er overheen
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • kippenbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • ananas en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
58 kcal
2%232 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Garnalen-ananassoep