Ingrediënten

+ -
print

Voor de mayonaise:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Hak de fijn tot een tartaar en meng met een deel van het en breng op smaak met en .
    Maak met behulp van kookringen 10 kleine hamburgetjes.
  2. plaats deze op bakpapier en dek af met folie en plaats ins de vriezer.
    Haal voor het bakken de hamburgetjes eerst door het en vervolgens door de panko en herhaal dit nogmaals.
  3. Bak ze in de olie tot ze gaar zijn.
  4. Voorzichtig met het omdraaien.
    Snijd de courgetteschil en de in kleine reepjes en bak ze kort in de olie en voeg wat en mirin toe.
  5. Laat het vocht verdampen.
  6. Kruid met en .
    Maak een mooie van de , , en de olie.
  7. Kruid hiernamet de wasabi, yuzu, mirin en en .
    Maak de borden op door op ieder bord een paar streepjes te plaatsen.
  8. Hierop een hoopje groenten en daarop het hamburgertje.

    Heerlijk met een glas witte wijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • arachideolie is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit, paneermeel, mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit en eierdooiers
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
90 kcal
4%900 kcal
Vetten
1 g.
2%10 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Garnalen hamburger met Japanse mayonaise