Garnalen in kreeftenroomsaus met pasta
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van wiebele
- Schrijf een review

Bereidingswijze
- Laat de soep ontdooien indien nodig.
Snijd de in kleine blokjes en de in ringen.
Fruit beide 5 minuten in de olie.
Voeg de kreeftensoep, de en de toe.
Laat de saus zachtjes inkoken tot hij wat dikker wordt.
Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Doe de garnalen bij de saus en warm deze mee tot ze net aan gaar zijn. - Dit duurt ongeveer 5 minuten.
Schep de pasta in diepe borden en schep er de garnalen met de saus overheen en bestrooi het geheel met .
Serveer meteen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta Verde430m
-
Recept
Pasta zalm rucola415m
-
Recept
Pasta met pesto415m
-
Recept
Koude Pasta Salade49u5m
-
Recept
Risotto met salami en garnalen425m
-
Recept
Paksoicurry met garnalen420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kookroom en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- tijgergarnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 297 kcal | 14% | 594 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |