Garnalen met meloen, bieslook en honing
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van keesgroen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De bouillon tot 250 mililiter inkoken.
- Breng de ingekookte bouillon op smaak met het .
- De schillen en van het darmkanaal ontdoen.
- Doe ze ongeveer 5 minuten in een marinade gemaakt van en 4 eetlepels .
- De fijn snijden en met de meloenballetjes, de chili en 4 warme borden gereed zetten.
- Pan opzetten en goed verhitten.
- De uit de marinade halen en samen met de in de rokende pan doen en kort aanzetten tot de krom trekken.
- De meloen toevoegen en afblussen met de rest van de en de ingekookte bouillon.
- De , , chili toevoegen en het geheel een keer op koken.
- Afbinden met de maïzena en op smaak brengen met en citroensap.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Paprikasoep met kreeftenstaartjes en bieslook445m
-
Recept
Courgettesoep met champignons en bieslook425m
-
Recept
Garnalen en paddestoelensoep435m
-
Recept
Romige aspergesoep met bieslook en gerookte zalm410m
-
Recept
Creme van lenteui met Hollandse garnalen440m
-
Recept
Brocollisoep met garnalen445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 640 kcal | 32% | 2560 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 85 g. | 32% | 340 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |