Garnalen met paprika

Ingrediënten

+ -
print

Mengsel A:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Pel de garnalen verwijder zwarte kanaal en spoel ze goed af dep ze droog.
  3. Meng de ingrediënten van mengsel A in een kommetje Snijd de in grove stukken.
  4. Hak en sla knoflook plat.
  5. Bereiding:
  6. Verhit de wok tot deze rookt (vlam hoog).
  7. Giet hierin 2 eetlepels .
  8. Roerbak 30 seconden.
  9. Haal uit de wok en zet apart.
  10. Verhit weer 2 eetlepels en roerbak knoflook tot geurt.
  11. Verwijder de knoflook Roerbak in de hete knoflookolie de gember en garnalen tot garnalen roze worden.
  12. Giet er een halve eetlepel kookwijn bij en schep om.
  13. Voeg mengsel A toe en breng aan de kook.
  14. Voeg weer toe.
  15. Roer doorelkaar en serveer.
  16. Serveer bijv.
  17. met witte rijst
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, olie, kippebouillon
  • kippenbouillon en kippebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en sojasaus
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippebouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chinese garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon, olie, kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1130 kcal
56%4520 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Garnalen met paprika