Garnalen met paprika
- Herkomst China
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van co
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Pel de garnalen verwijder zwarte kanaal en spoel ze goed af dep ze droog.
- Meng de ingrediënten van mengsel A in een kommetje Snijd de in grove stukken.
- Hak en sla knoflook plat.
- Bereiding:
- Verhit de wok tot deze rookt (vlam hoog).
- Giet hierin 2 eetlepels .
- Roerbak 30 seconden.
- Haal uit de wok en zet apart.
- Verhit weer 2 eetlepels en roerbak knoflook tot geurt.
- Verwijder de knoflook Roerbak in de hete knoflookolie de gember en garnalen tot garnalen roze worden.
- Giet er een halve eetlepel kookwijn bij en schep om.
- Voeg mengsel A toe en breng aan de kook.
- Voeg weer toe.
- Roer doorelkaar en serveer.
- Serveer bijv.
- met witte rijst
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, olie, kippebouillon
- kippenbouillon en kippebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en sojasaus
- suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippebouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chinese garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon, olie, kippebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1130 kcal | 56% | 4520 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |