Garnalenkroket
- Herkomst Nederland
- Categorie Snacks
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Week de gelatine in koud water.
- Smelt de in een pan en doe de er in een keer bij.
- Roer tot een gladde massa en laat het op laag vuur 3 minuten koken.
- Voeg de bouilon en de toe en breng het onder voortdurend roeren aan de kook.
- Neem de pan van het vuur en voeg de uitgeknepen toe.
- Roer goed door en laat enigzins afkoelen.
- Voeg de toe, roer goed door en breng op smaak met , en gemalen .
- Dek af en laat snel afkoelen.
- Verdeel de assa in porties rol ze in de gewenste vorm, paneer ze en frituur ze in olie van 180 graden Celcius.
Variaties op Garnalenkroket
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Garnalenkroketten | 1 | Snacks |
Gekruide roze-garnalenkroketten | 1 | Aardappelgerechten |
Garnalenkroketjes met krabcocktail | 1 | Warm |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 182 kcal | 9% | 728 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |