Gateau chaud (warm lopend chocolade taartje)
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van kokopdehoek
- 3 reviews
Keukenspullen
- Spatel
- Oven
Bereidingswijze
- Doe de , heel , eidooier in een bekken
klop dit geheel au bain marie op tot het luchtig en stijf is
Smelt de chocolade en samen en vermeng dit met het eimengsel.
Spatel vervolgens de er doorheen.
de kopjes in.
Vul de kopjes tot 2/3.
Dit kun je in de koelkast bewaren tot wanneer nodig.
Haal voor gebruik de kopjes uit de koelkast en laat dit op temperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 195 graden celsius.
Bak het geheel af in 10-12 minuten op 195 graden celsius middenin de oven.
Stort na het bakken de taartjes direct voorzichtig op een bordje.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eidooiers
- roomboter, pure chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (3)
Gateau chaud (warm lopend chocolade taartje) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 718 kcal | 35% | 4308 kcal |
Vetten | 50 g. | 72% | 300 g. |
Waarvan verzadigd | 8 g. | 42% | 48 g. |
Waarvan onverzadigd | 4 g. | 15% | 24 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 31% | 6 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 180 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 15 g. | 16% | 90 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 6 mg. | 0% | 36 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |