Gazpacho
- Herkomst Spanje
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sjeef
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Zeef
Bereidingswijze
- Week het brood in .
- Doe in een blender 5 geschilde , knoflook en de schoongemaakte paprika.
- Vervolgens een scheut olie en (de dubbele hoeveelheid van de olie), , een stuk brood (verwijder eerst de korst) en .
- Maak het goed fijn en zeef het.
- Voeg toe naar believen.
- Serveer het zeer koud met blokjes en klein gesneden hard gekookt .
Ook lekker om te maken
Variaties op Gazpacho
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gazpacho | 4 | Soepen |
Groene gazpacho | 2 | Sauzen en marinades |
Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 107 kcal | 5% | 856 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 136 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |