Snijd de , tomaten(3), ajuin(1 stuk), rode peper(1 stuk)(1 stuk), look(1 teentje) en het brood(1 stuk) fijn en voeg het water(1 liter), de sherryazijn(2 eetlepels), olijfolie(2 eetlepels) en tomatenpuree(0.5 eetlepels) aan dit mengsel toe.
Kruid met peper(1 stuk)(1 stuk), zout(1 stuk) en tabasco(1 stuk) en voeg wat citroensap(1 stuk) toe.
Laat dit mengsel een halve dag rusten.
Mix daarna het geheel tot een smeuïg soepje en zeef door een fijne zeef.
Meng de garnituur door de gazpacho.
Verdeel de garnalen(1 stuk) over 4 vormpjes en giet de gazpacho erin.
Laat bevriezen in het vriesvak.
Serveer als aperitiefhapje.
De garnalen(1 stuk) kunnen eventueel apart geserveerd worden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.