Gebakken brie met tagliatelle en een champignonroomsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van honneybee
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Zet alseerst de pan met aan de kook.
- Snijd de in stukjes.
- Wilt u veel korst dan in kleine stukjes.
- Wilt u juist minder korst dan in flinke stukken.
- Klop vervolgens de los en voeg 1 tot 2 eetlepels water toe.
- Haal de stukken door het ei en vervolgens door het .
- Doe de in een wok of hapjespan.
- Bak hierin de .
- Zet ondertussen een tweede hapjespan op laag vuur.
- Doe er een beetje in en bak hierin rustig de .
- regelmatig draaien!
- Doe , en de over de en voeg terwijl je goed roert de ()room toe.
- Check of uw gaar is.
- Als dit het geval is, giet u hem af en laat hem eventjes uitkoken.
- Voeg voor het opdienen nog even olie toe om te voorkomen dat het gaat plakken.
- Leg de op de borden en giet de saus eroverheen.
- Leg de ernaast en opdienen maar!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus435m
-
Recept
Pasta met gebakken brie en broccoli415m
-
Recept
Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus430m
-
Recept
Pasta met brie415m
-
Recept
Penne met champignonroomsaus430m
-
Recept
Tagliatelle met gehaktballetjes in roomsaus425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- brie, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in brie en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 203 kcal | 10% | 812 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |