Gebakken feta met linzen
- Herkomst Duitsland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van sunnyboy
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
Bereidingswijze
- De pellen en in dunne ringen snijden.
- Thijmblaadjes afrissen en de muntblaadjes fijnhakken.
- De met stromend water afspoelen en in ruim kokend water in 20 min.
- koken.
- De fetakaas laten uitdruipen.
- De oven voorverwarmen op 200°C.
- In een kom de uienringen met thijmblaadjes en 2 eetlepels mengen en kruiden met .
- Leg 2 stukken aluminiumfolie van 25 x 25 cm op een bakblik en schep op elk een kwart van het uienmengsel.
- Leg daar een plak feta op en verdeel de rest van het uienmengsel over de feta.
- De folie losjes dichtvouwen en 20 a 25 min in de oven bakken.
- De afgieten, mengen met de en 2 eetlepels en met , en op smaak brengen.
- Het linzenmengsel over twee borden verdelen en de inhoud van de foliepakketjes erop leggen.
- Lekker met pitabrood.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 43 kcal | 2% | 86 kcal |
Vetten | 2 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |