Gebakken Garnalen
- Herkomst Thailand
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak een boemboe van , en en fruit deze enkele minuten op matig hoog vuur.
- Draai het vuur hoger en voeg , bonen en garnalen toe.
- Roerbak gedurende 3 minuten.
- Voeg en toe en bind met de .
- Schep alles op een schotel en bestrooi met gehakte 's, reepjes gesneden , gehakte lenteuitjes en fijngehakte .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Garnalen in kokossaus415m
-
Recept
Mie Goreng Udang (mie met tijger garnalen)445m
-
Recept
Ikan mangut udang (garnalen en vis in een kokosmelksausje)445m
-
Recept
Gebakken kabeljauw met kruidige paprikasaus430m
-
Recept
Udang pedis manis (garnalen met aardappelschijfjes in een pittige saus)445m
-
Recept
Vis Forel gebakken435m
Variaties op Gebakken Garnalen
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gebakken garnalen met chili-peper en zout | 1 | Vis en schaaldieren |
Roergebakken garnalen met peultjes en rode paprika | 1 | Vis en schaaldieren |
Gebakken garnalen met vissaus | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- pinda is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- vissaus en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in tijgergarnalen
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 82 kcal | 4% | 328 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |