Gebakken kabeljauwfilet in een jasje
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Verdeel de in vier stukken.
- Was de vis en droog hem daarna met keukenpapier.
Bestrooi de met en en draai de vis vervolgens door de .
Schil de aardappelen en snijd ze in dunne staafjes.
Meng de met het losgeklopte .
Haal de aardappelstaafjes door dit mengsel en bedek beide zijden van de met de aardappel.
Laat de kabeljauwfilets met de aardappelstaafjes daarna voorzichtig glijden in een hete koekenpan met wat en bak ze om en om goudbruin en gaar.
Maak daarna de door de te vermengen met de witte wijn, en het .
Breng het mengsel aan de kook en giet het vervolgens in een andere pan, geleidelijk samen met de .
Klop het geheel op laag vuur tot het begint te binden.
Neem de pan van het vuur, blijf in de tussentijd kloppen en roer er geleidelijk de gesmolten doorheen.
Voeg eerst een kleine hoeveelheid gesmolten toe totdat het geheel binding krijgt, en voeg dan de rest toe.
Voeg daarna de en peterselie toe aan de mayonaise en breng het op smaak met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Visbitterballen met kabeljauwfilet430m
-
Recept
Champignons in een jasje van bierbeslag440m
-
Recept
Champignons in een jasje van kruidenbeslag445m
-
Recept
Courgette gevuld met een ricota kruidenkaas415m
-
Recept
Ei met een gehaktjasje41u
-
Recept
Bitterbal van asperge met een vijgenchutney450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei en eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 572 kcal | 28% | 2288 kcal |
Vetten | 65 g. | 93% | 260 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |