Gebakken lever met sperziebonen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van boudewijn04
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Lever insmeren met en en bestrooien met gezeefde .
Aanbakken aan beide zijde (5 minuten) tot het mooi bruin ziet.
Vlees uit de pan halen.
Van bouillontablet 0,5 liter bouillon maken.
snipperen en fruiten in 50 gram . - Als het bruin is vuur laag en 50 gram gezeefde erbij doen.
- Blijven roeren tot het een dikke massa wordt.
- Dan beetje bij beetje bouillon erbij doen.
- Blijven roeren!
- Net zoveel bouillon toevoegen dat het een mooie saus is geworden.
- Saus op smaak brengen met , en .
- toevoegen en lever terugleggen.
- Vuur laag zetten.
en koken en bij serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever)445m
-
Recept
Gebakken lever met uien415m
-
Recept
Gebakken lever met ui en knoflook445m
-
Recept
Hati goreng kering (gebakken levertjes met spek)445m
-
Recept
(Kalfs)lever in tomaten-biersaus445m
-
Recept
Rundvlees met sperziebonen42u50m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 295 kcal | 14% | 1180 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 55 g. | 21% | 220 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |