Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. koken volgens gebruiksaanwijzing.
  2. Goed koud spoelen.
  3. Visfilets ontdooien.
  4. Knoflook pellen en in plakjes snijden.
  5. Grote paddenstoelen eventueel halveren.
  6. Harde groen van verwijderen, in 3 stukken snijden.
  7. Elk stuk in dunne reepjes snijden.
  8. Visfilets bestrooien met wat zout en peper.
  9. Door halen.
  10. Helft in koekenpan verhitten en hierin visfilets in 5-8 min.
  11. aan beide kanten goudbruin en gaar bakken.
  12. Op keukenpapier laten uitlekken.
  13. Ondertussen rest in wok verhitten, en knoflook toevoegen en 3 min.
  14. bakken.
  15. Paddenstoelen toevoegen en 3 min.
  16. meebakken.
  17. Woksaus en toevoegen en 3 min.
  18. doorwarmen.
  19. over 4 diepe borden verdelen en visfilets ernaast leggen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik vond het echt heel lekker!
Tineke 3 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
235 kcal
11%940 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen