Gebakken rijst met ham, garnalen en prei
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Kook de gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Laat afkoelen.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en snijd deze in hele dunne ringetjes.
Maak de schoon en snijd deze in reepjes.
Snijd de in dunne reepjes.
Verhit in de wok.
Bak de licht aan tot deze begint te kleuren.
Klop de los met wat .
Giet het ei in de wok en voeg de toe als het ei bijna is gestold.
Schep de erdoor tot de korrels met ei zijn vermengd.
Roer er tot slot de in repen gesneden en de door en laat het geheel door en door warm worden.
Besprenkel voor de smaak tot slot met en garneer met de .
Was enkele bladeren en snijd die in repen.
Leg de repen sla op een platte schaal.
Schep de erop en serveer direct.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nasi peck swie (gebakken rijst met ei erwten en ham)420m
-
Recept
Nasi goreng kepiting (gebakken rijst met garnalen en krab)445m
-
Recept
Oedang ketan Koening (nasi met garnalen)445m
-
Recept
Loempia vulling (garnalen, tauge en prei)445m
-
Recept
Nasi Goreng Djawa (gebakken rijst met sjalotjes)440m
-
Recept
Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 627 kcal | 31% | 2508 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 92 g. | 35% | 368 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |