Gebakken schelvis met knoflook
- Herkomst Belgie
- Categorie Vis en schaaldieren
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van rozeanne
- 2 reviews
 
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- de stukken vis.
- Laat een pan met antikleeflaag heet worden op het vuur.
- Giet er de in en bak de vis gedurende 5 minuten langs elke kant.
- Schep de vis uit de pan en houd even warm.
- Doe de fijngesnipperde knoflookteentjes in de pan.
- Laat 2 minuten zacht bakken.
- Pers de uit boven de pan.
- Giet de saus over de vis en serveer.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Gepaneerde schelvis435m Gepaneerde schelvis435m
- 
      
      
      Recept
         Ikan boemboe (stevig gekruide schelvis)445m Ikan boemboe (stevig gekruide schelvis)445m
- 
      
      
      Recept
         Gamba's met gebakken ui en knoflook420m Gamba's met gebakken ui en knoflook420m
- 
      
      
      Recept
         Spaans gebakken gamba's met knoflook en uien410m Spaans gebakken gamba's met knoflook en uien410m
- 
      
      
      Recept
         Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen)435m Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen)435m
- 
      
      
      Recept
         Zalmfilet met geitenkaas uit de oven en knoflook-sperziebonen430m Zalmfilet met geitenkaas uit de oven en knoflook-sperziebonen430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Gebakken schelvis met knoflook heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
  RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 1 kcal | 0% | 4 kcal | 
| Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |