Gebakken slibtong met bietensalade en kruidensaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Meng het , de , de , de fritesaus, de yoghurt, de peterselie doorelkaar enbreng op smaak met zout en peper.
Kook de in water met zout in 15 minuten gaar
Ontvel intussen de bietjes en schaaf ze in plakjes. - Snijd de lenteui in dunne ringetjes, schep ze om met de en azijn door de en breng op smaak met zout en peper.
Dep de vis droog bestrooimet viskruiden en wentel ze door de . - Verhit de en bak ze aan de beide kanten bruin en gaar.
- Serveer met de saus, de bietensalade en de .
- Garneer met peterselie.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Iglovis met bietensalade445m
-
Recept
Gebakken paling met groene kruidensaus425m
-
Recept
Tonijnburgers met groenten en kruidensaus415m
-
Recept
Zalm deluxe met gebakken snijbonen en krieltjes420m
-
Recept
Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt445m
-
Recept
Gebakken schol met mango en banaan445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- halfvolle yoghurt en vloeibare margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in halfvolle yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in halfvolle yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 345 kcal | 17% | 1380 kcal |
Vetten | 38 g. | 54% | 152 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 56 g. | 21% | 224 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |