Gebakken soep (gekruid)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van durna06
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit een deel van de in een wok.
- De knoflook toevoegen en bruin bakken.
- Daarna knoflook verwijderen en weggooien.
- De stukjes kip in de lichtbruin bakken.
- Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.
- Nog wat toevoegen en de nu de stukjes lichtbruin.
- Haal ze uit de pan en laat ze goed uitlekken.
- Voeg nog wat toe en de , wortelstukjes ook lichtbruin bakken.
- Dan de toevoegen en 1 min.
- meebakken.
- De groenten uit de pan halen.
- Laat deze uitlekken.
- Laat de in de wok erg heet worden, eventueel nog wat toevoegen.
- Laat de in de wok en bak deze aan 1 kant snel bruin.
- Draai nu de om en bak dan de andere kant bruin.
- Zet het vuur nu op laag en voeg de bouillon toe.
- Ook de citroensap, , kerrieblaadjes, , , en .
- De pan afdekken en de soep 10 min.
- zacht laten koken.
- Wel af en toe roeren, zodat de niet aan elkaar plakt.
- Nu alle gebakken ingrediënten toevoegen en de soep 5 min.
- laten doorwarmen.
- Dan onmiddellijk serveren.
- tip:
- Lekker met stokbrood en kruidenboter.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Thaise groenten soep435m
-
Recept
Bami soep440m
-
Recept
Wanton soep425m
-
Recept
Kangkung-soep430m
-
Recept
Kip-kokos soep420m
-
Recept
Pistou-soep41u5m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie en kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 353 kcal | 17% | 1412 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 7% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |