Gebakken spruitjes met schnitzelreepjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon.
- Kook de ca 10 minuten voor, afgedekt in weinig water met .
- Pel en snipper de .
- Was de en pluk de blaadjes van de takjes (op enkele blaadjes na voor de garnering.
- Dep de varkenschnitzels eventueel droog en snijd ze in reepjes.
- Braad het vlees in de olie in een grote pan rondom krachtig aan.
- Breng op smaak met en en neem uit de pan.
- Giet de af en bak ze ca. 3 minuten in het braadvet.
- Bak de en de mee.
- Schuif alles naar de rand van de pan.
- Karameliseer de goudbruin.
- Voeg de , 125 milliliter water en het bouillonblokje toe.
- Breng ales aan de kook en laat het geheel alroerende koken tot de karamel is opgelost.
- Smelt de erin.
- Voeg het vlees toe en verwarm het vlees.
- Breng op smaak met en .
- Garneer met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensfiletstoof met spruitjes445m
-
Recept
Ribeye met spruitjes420m
-
Recept
Hamburgers met gebakken uitjes en cantharellenroom41u
-
Recept
Gebakken kalfslever met witlof, gefrituurde uienringen en gebakken aardappels450m
-
Recept
Tartaartje met gebakken champignons en taugé415m
-
Recept
Tartaartje met gebakken champignons en Tauge410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- groentebouillonblokje en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 78 kcal | 3% | 312 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |