Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de en de schoon en dep ze droog.
  2. Snijd de in grote stukken.
  3. Pel en snipper de .
  4. Was de , schud hem droog en ris de naaldjes op enkele na voor garnering, van de takjes.

    Verhit 1 eetlepel in een pan en fruit de .
  5. Voeg de , de , de azijn, de , ca 1/2 theelepel en wat toe.
  6. Breng het geheel aan de kook en laat het alroerende 10-15 minuten koken.
  7. Voeg de laatste 5 minuten de toe.
  8. Breng de saus op smaak met en en eventueel iets .
  9. Als de saus te dun is, kan je het binden met .

    Doe ca.
  10. de helft van de saus in een jampot (300 milliliter) en sluit goed af.
  11. Bewaar in de koelkast.
  12. De saus is dan 1-2 maanden houdbaar.
  13. Laat de rest van de saus afkoelen.

    Dep de vis droog en snijd hem in 8 stukken.
  14. Bedruppel de vis met het .
  15. Breng op smaak met en .
  16. Wentel de stukken vis door de en schud het teveel aan af.
  17. Verhit 2 eetlepels in een pan met antiaanbaklaag.
  18. Bak de vis aan elke kant 3-4 minuten.
  19. Serveer met de saus.
  20. Garneer met de rest van de en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • aardbeien, suiker, aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
412 kcal
20%1648 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken vis met pittige aardbeien-kruisbessensaus