Gebraden kip met bier
- Herkomst Vietnam
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van anhtran
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd in stuk van 4x4 cm.
Rode , fijn hakken.
Doe de fijngehakt , , ,, vesin en in de schaal, goed door elkaar roeren. - Half uur laten staan zodat de in gezouten is.
Verhit de in de pan, doe de gezouten in de pan, braden tot het geel is.
Snijd de in 4 stukken.
Doe de gebakken in pan, schenk erin. - Deksel erop, zachtjes laten koken.
- Doe de , en vetsin naar smaak erbij.
- Na 10 minuten doe (dat goed gemengd is met water) erbij, goed roeren totdat de water gebonden is.
Serveren met stokbrood.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- stokbroodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bier en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 633 kcal | 31% | 5064 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |