Gefrituurde banaan

Ingrediënten

+ -
print

Voor de chocoladesaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Snij de in 4-5 schuine stukken van 2-3 cm.
    Meng in een kom het zelfrijzend , en dooreen en voeg al kloppend de eieren en zoveel toe dat er een glad beslag ontstaat.
    Verhit de olie tot 180C.
  2. haal de stukken banaan door het beslag en laat ze in de hete olie glijden(niet meer dan 4 of 5 stukken)
    bak deze goudgeel en laat uitlekken op keukenpapier.
    Maak de chocoladesaus:
  3. hak de chocola en verwarm de met de en laat de chocolade hierin smelten, zorg er voor dat de niet gaat koken.
    Als de chocolade begint te smelten haal dan de pan van het vuur en zorg dat alle chocolade is gesmolten en er een gladde saus ontstaat.
    Geef de warme saus bij de stukken gefrituurde banaan.
25
25
25

Variaties op Gefrituurde banaan

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gefrituurde banaan
VariatieAantalGang
Gefrituurde banaan2Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
507 kcal
25%2028 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gefrituurde banaan