Gefrituurde sliptong met ravigottesaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Fileer de slibtong en bestrooi ze met en .
- Haal de filets eerst door de , dan door het eiwit en als laatste door het .
- Frituur de filets á la minute in de hete olie totdat ze goudbruin zijn.
- De afgieten, uitknijpen en ze fijn hakken.
- De groenten en ragfijn snijden.
- Alles door de mengen en iets van het vocht toevoegen.
- Op smaak brengen met peper en zout en een beetje mosterd.
Presentatie: - Serveer de filets op een klein bordje met de ravigottesaus en garneer met een pluk .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sliptong met rauwe ham met kappertjes430m
-
Recept
Sliptong uit Oostende430m
-
Recept
Gebakken sliptong met courgette435m
-
Recept
Ravioli van kreeft met tomatencoulis en gefrituurde prei435m
-
Recept
Gefrituurde kabeljauw met yoghurt-bieslooksaus425m
-
Recept
Gepaneerde en gefrituurde tarbot440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 478 kcal | 23% | 1434 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 75 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 49 g. | 18% | 147 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |