Gegratineerde aardappelen met zalm en dille
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van hansvandenbos
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Meng de en de .
- Voeg er de knoflook, de , wat en gekneusde aan toe en breng het geheel aan de kook.
- Daarna van het vuur halen en gedurende 20 minuten laten afkoelen, zodat de knoflook en de peper hun smaak kunnen afgeven.
- Schil de en snijd ze in dunne plakjes.
- Voeg ze toe aan de , zet deze op het vuur en breng ze weer aan de kook.
- Daarna onmiddellijk van het vuur halen.
- Laat de uitlekken (het vocht bewaren).
- Leg ze in een beboterde ovenschaal.
- Leg daarop de zalm en de bedek deze af met gerapte .
- Giet daarna de over de .
- Ze de schaal gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven (180ºC).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nieuwe aardappelen met zalm en dille430m
-
Recept
Kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille430m
-
Recept
Makreelsalade met wortel en dille41u
-
Recept
Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille430m
-
Recept
Koolvis in dille-roomsaus425m
-
Recept
Vispannetje met zalm en pangafilet430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 577 kcal | 28% | 2308 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 15% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |