Gegratineerde bloemkool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Vuurvaste schaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de in dobbelsteentjes.
  2. Snijd de in roosjes.
  3. Snijd de in plakjes.
  4. Verhit de en olie in een koekenpan.
  5. Bak de hamlapblokjes snel aan alle kanten bruin en zet het vuur laag.
  6. Bestrooi het vlees met .
  7. Sudder het vlees in 12 minuten zachtjes gaar.
  8. Voeg na 8 minuten de toe aan het vlees.
  9. Kook intussen de bloemkoolroosjes in 5 minuten in water met beetgaar.
  10. Giet ze af en laat ze uitlekken.
  11. Schep het vlees en met het braadvet in een voorverwarmde vuurvaste schaal.
  12. Verdeel de bloemkoolroosjes erover.
  13. Bestrooi het gerecht met de geraspte .
  14. Zet de schaal even onder de hete grill tot de gesmolten is.
25
25
25

Variaties op Gegratineerde bloemkool

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gegratineerde bloemkool
VariatieAantalGang
Gegratineerde bloemkool4Bijgerechten
Gegratineerde bloemkool met paddestoelensaus1Bijgerechten
Gegratineerde bloemkoolo met gehaktsaus1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
263 kcal
13%1052 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde bloemkool