Gegratineerde bolognese-kalkoenschnitzel
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Pel en snipper voor de bolognesesaus de en de knoflook.
- Schrap de en was ze.
- Snijd de in blokjes.
- Verhit 1 eetlepel olie.
- Bak er 5-8 minuten het rul in.
- Bak de , de knoflook en de wortel 2-3 minuten mee.
- Roer de erdoor en bak hem kort mee.
- Voeg de met het sap toe en druk ze fijn.
- Voeg 250 ml water toe.
- Breng op smaak met Italiaanse en en .
Breng aan de kook en kook ca. 10 minuten op laag vuur.
Kook de volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep de schnitzels droog. - Halveer de schnitzels eventueel en klop ze platter.
- Breng op smaak met en .
- Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak er de schnitzels 1-2 minuten per kant op hoog vuur in.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de schnitzels erop.
Snijd de in 8 plakken. - Breng de saus op smaak met en , beleg elke schnitzel met 2 eetlepels saus en 2 plakjes .
- Bak de schnitzels 4-5 minuten onder grill in de oven.
Giet de af en doe hem terug in de pan, meng de overige saus erdoorheen en dien alles op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti Bolognese á la Shirley450m
-
Recept
Bolognese saus met spaghetti430m
-
Recept
Spaghetti Bolognese435m
-
Recept
Spaghetti bolognese440m
-
Recept
Pasta bolognese440m
-
Recept
Pasta Bolognese43u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 517 kcal | 25% | 2068 kcal |
Vetten | 32 g. | 45% | 128 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |