Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kneed voor de gehaktballen het gehakt, het , de , en door elkaar.
  2. Snijd de in 8 stukken.
  3. Maak van het gehakt 8 gehaktballen met een stuk in het midden van de bal.
    Pel de , snijd ze in vieren en snijd ze in reepjes,
    Verhit de in een grote ovenvaste pan.
  4. Bak de gehakt ballen er rondom op hoog vuur in.
  5. Neem ze uit de pan.
  6. Bak de ui in het bakvet in ca. 5 minuten glazig.
    Voeg de toe en bak mee.
  7. Voeg de toe en bak kort mee.
  8. Blus af met de rode en ca. 400 ml water en roer het bouillonblokje erdoorheen.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
  9. Verdeel de gehaktballen over de uiensaus.
  10. Bak ca. 15 minuten in de oven.
  11. Rasp de .
  12. Verdeel de over de gehaktballen en gaar ca. 15 minuten verder.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • paneermeel, wijn, groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel, wijn, groentebouillonblokje
  • paneermeel, mozzarella, groentebouillonblokje, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gegratineerde gehaktballen met uiensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

In verband metzzarella te nemen, neem je een blokje jonge kaas, da's veel smakelijker want aan mozzarella zit weinig smaak.
Margo 31 oktober 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
807 kcal
40%3228 kcal
Vetten
45 g.
65%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde gehaktballen met uiensaus