Gegratineerde geitenkaas met perencompôte

Ingrediënten

+ -
print

Suikerwater:

Compôte:

Kaas:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Suikerwater:
  2. Pers de uit.
  3. Kook , , citroensap, en open gesneden tot de helft in.
  4. Verwijder de stokjes.
  5. Compôte:
  6. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  7. Pocheer de blokjes in suikerwater.
  8. Voeg de en toe en pocheer alles gaar.
  9. Voeg de toe en laat binden tot een lichte compôte.
  10. Kaas:
  11. Halveer de koude kaasjes.
  12. Leg ze op een bakplaat, smeer ze in met en zet in een voorverwarde oven van 220 graden C.
  13. tot ze licht bruin zijn.
  14. Maak de warm.
  15. Plucheer en snijd de tomaten in reepjes.
  16. Zet kaasjes op het midden van het bord.
  17. Schep 3 eetlepels compôte om het kaasje.
  18. Nappeer de kaasjes met 1 lepel warme .
  19. Garneer de compôte met en stukjes tomaat.
  20. Serveer met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • suiker en geleisuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • kaas en stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
907 kcal
45%3628 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
59 g.
22%236 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
112 g.
125%448 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde geitenkaas met perencompôte