Gegratineerde gembervisfilets

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven op 200 graden C.
  2. De vis droogdeppen.
  3. Meng de met de djahé, , en knoflook.
  4. Wrijf de hiermee in.
  5. In een koekenpan de helft van de smelten en hierin de en zachtjes fruiten 2 a 3 minuten.
  6. Vet een ovenschaal in en leg het -kerriemengsel op de bodem.
  7. Leg hierop de en schenk de eromheen.
  8. Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 15 a 20 minuten.
  9. Meng ondertussen de fijngehakte met de geraspte en de fijngehakte .
  10. Haal de ovenschotel even uit de oven en zet de oven op de grillstand of op de hoogste stand.
  11. Strooi het kaasmengsel over de vis en verdeel hierover wat bolletjes van de overgebleven .
  12. Schuif de ovenschaal weer in de oven en laat het gerecht in ongeveer 5 minuten lichtbruin gratineren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
90 kcal
4%360 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde gembervisfilets