Gegratineerde kabeljauw
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Marineer de vis in met wat zout.
- Stoof de vis samen met de in ca. 15 min.
- gaar.
- Kook de ca. 20 min.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Maak met , 40 gram , , zout naar smaak er een stevige puree van.
- Strijk het uit op de bodem en zijkanten van een ingevette ovenschaal.
- Maak de gare vis klein en leg de stukjes op de puree.
- Schenk er de kaassaus over, daarop de geraspte en dan nog wat klontjes .
- Plaats de schaal in het midden van de oven en bak het in ca. 30.
- min.
- goudbruin en gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika440m
-
Recept
Kabeljauw met citroenjus415m
-
Recept
Kabeljauw gestoofd met prei en wijn420m
-
Recept
Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas440m
-
Recept
Gestoofde kabeljauw op komkommer met witte-wijnsaus430m
-
Recept
Ovenschotel met kabeljauw en spekjes450m
Variaties op Gegratineerde kabeljauw
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gegratineerde kabeljauwschotel met prei | 1 | Ovenschotels |
Gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kaas, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten
- melk, kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1716 kcal | 85% | 6864 kcal |
Vetten | 30 g. | 43% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 115 g. | 44% | 460 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |