Gegratineerde macaroni
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Macaroni recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Kook de beetgaar volgens aanwijzing verpakking.
Bak de ham en de lenteuitjes ca 1 minuut in de . - Roer er de en de door.
- Breng op smaak met en .
Meng de uitgelekte met het ham-lenteuimengsel, de en 100 gram .
Schep dit mengsel in 4 gratinschaaltjes en verdeel er nog 50 gram over. - Bak de grating 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden celsius tot de bovenkant goudbruin is.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gegratineerde macaroni
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gegratineerde macaroni met spinazie | 1 | Pastagerechten |
Gegratineerde macaroni | 1 | Pastagerechten |
Gegratineerde macaroni met zalm en spinazie | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, slagroom
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, kaas, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 479 kcal | 23% | 1916 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 73 g. | 28% | 292 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |