Gegratineerde mosselen op en bedje van prei
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van sepopa
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak een witte wijnsaus door de fumet samen met de witte en de voor een derde in te koken.
- De toevoegen en nog 20 minuten laten trekken.
- Afsmaken en van dikte brengen.
- Prei kuisen, halveren en in halve ringen van ongeveer een halve cm.
- Snijden, gaarstoven onder deksel in een beetje water.
- Prei laten uitlekken.
- voor 3/4-de garen, uit de schelp halen en ontbaarden.
- Het sap van de door een neteldoek passeren en een beetje bij de witte wijnsaus voegen voor je ze afsmaakt en op dikte brengt.
- De prei op het bord verdelen.
- Hierop de , napperen met de saus en overstrooien met de gemalen .
- Gratineren onder de grill.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mosselen a la escargots420m
-
Recept
Bladerdeeg hapje met prei en room435m
-
Recept
Flan van Sint Jacobsnootjes in een garnaalcoulis41u40m
-
Recept
Gegratineerde met ricotta gevulde artisjokkenbodems410m
-
Recept
Gegratineerde koningskrab415m
-
Recept
Lichte créme van brie met julienne van parmaham430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout en peper en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 769 kcal | 38% | 4614 kcal |
Vetten | 33 g. | 47% | 198 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 210 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |