Gegratineerde varkensfilet met camembert
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Was de en snijd deze in grote stukken.
- Was de en snijd ze in schijfjes.
- Dep het vlees droog met keukenpapier.
- Bak de filets gedurende 3-4 minuten per kant in de hete .
- Breng op smaak met en neem ze uit de pan.
- Bak de gedurende 1-2 minuten in het hete braadvet, wel regelmatig roeren.
- Snijd de halve in 8 plakjes.
- Snijd de ook in plakjes.
- Verdeel de baguetteplakjes over 4 ovenschaaltjes of 1 grote ovenschaal.
- Beleg de met de filetlapjes, de tomaatjes, de en de .
- Strooi er eventueel wat overheen.
- Gratineer de filetlapjes 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- Gas:
- stand 4
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette445m
-
Recept
Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet425m
-
Recept
Schnitzel gevuld met camembert430m
-
Recept
ovenschotel met varkensfilet, paprika en aubergine42u10m
-
Recept
Varkensfilet met paddestoelen en röstikoekjes41u30m
-
Recept
Gevulde varkensfilet met olijven en feta445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- camembert is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 235 kcal | 11% | 940 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |