Gegratineerde varkensfilets met perziken

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Dompel de kort in kokend water, laat ze schrikken onder koud water en trek de schil eraf.
  2. Snijd de vruchten doormidden en verwijder de pit.
  3. Was de , leg een takje opzij voor garnering en pluk de blaadjes van de overige takjes.
  4. Pel en snipper de .
  5. Verhit de in de pan.
  6. Fruit de en de .
  7. Voeg ruim 400 milliliter water en toe.
  8. Breng het geheel aan de kook en laat met het deksel op de pan op laag vuur ca. 20 minuten koken.
  9. Dep de filets droog, snijd ze in 8 stukken en druk ze wat platter.
  10. Rooster de in een oven vaste pan.
  11. Neem uit de pan en verhit de erin.
  12. Bak het vlees aan elke zijde 2-3 minuten aan.
  13. Breng op smaak met en Bestrijk de filets met de chutney en bestrooi ze met .
  14. Schuif telkens 2 stukken tegen elkaar en bedek ze met 1 perzikhelft en een plak kaas.
  15. Gratineer de filets 5-6 minuten in een voorverwarmde oven.
  16. Spatel de door de .
  17. Dien het gerecht op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en jong kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en jong kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
626 kcal
31%2504 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
41 g.
16%164 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde varkensfilets met perziken