Gegrilde asperges met sinaasappel, zalmcarpaccio en balsamico
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Schil de witte en snijd van de groene en de witte de onderkant een stukje af.
Kook de 3 minuten met . - Giet ze af en laat het uitlekken.
Boen de schoon. - Snijd hele dunne sliertjes van de schil voor garnering en pers de vrucht.
- Meng het sap met 3 eetlepels en voeg toe.
- Verdeel een beetje van het -olijfoliemengsel over 4 borden.
- Leg daarop naast elkaar de plakken .
- Halveer de .
- Verhit een grillpan.
- Bestrijk de met de rest van de en grill ze 3-4 minuten.
- Intussen verwarm je de met de .
- Verdeel over de .
- Leg in het midden de en druppel er de basamicoboter overheen.
- Maal er dan de er over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalmcarpaccio op een bedje van rucola41u10m
-
Recept
Zalmcarpaccio410m
-
Recept
Parmaham met meloen en asperges415m
-
Recept
Kipcocktail met asperges en mandarijntjes445m
-
Recept
Gegrilde ananas met gekookte ham en rucola425m
-
Recept
Gebakken asperges en gamba's met sabayon van noilly prat420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 184 kcal | 9% | 736 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |