Gegrilde Lamsbout in papier
- Herkomst Nederland
- Categorie BBQ
- Lamsbout recepten
- Bereiden
- Kookboek van armina
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Spoel het lamsvlees af en dep het droog.
- Maak met een punt van een klein mes aan beiden kanten van de ca. 8 inkepingen.
- Doe het lamsvlees in een roestvrij stalen schaal.
- Smeer het in met en en overgiet het met .
- Zorg ervoor dat het sap in de inkepingen komt.
- Laat 30 minuten staan.
- Duw 1/2 theelepel gehakte in elke inkeping en vervolgens een blokje kaas.
- Smeer het vlees in met of pesto.
- Wikkel het vlees in 2 vellen vetvrij papier en maak er met het bruine bakpapier een pakketje van.
- Bind 't dicht met touw.
- Bereid de BBQ met deksel voor tot middelhoge temperatuur.
- Leg het vleespakketje op het rooster en verwarm het vlees 2 uur.
- Draai het vlees na 1 uur om.
- Verwijder het pakket vervolgens van de BBQ en zet het 20 minuten opzij alvorens het papier te verwijderen en het vlees te snijden.
- Vang bij het openen van het pakket het vleesvocht op in een kom.
- Verwarm dit en serveer bij het gesneden vlees.
- Serveer met milde mosterd, een groene salade en knoflookbrood.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1008 kcal | 50% | 8064 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |