Gegrilde tonijn

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. De moten in wrijven met en 1 el.
  2. .
  3. Laat de moten even liggen.
  4. Snijd in stukjes.
  5. Pel en snipper de .
  6. Verwarm nu de rest van de in een pan en fruit de en knoflook zachtjes aan.
  7. Schep de erdoor, voeg de toe.
  8. Laat dit 4-6 min.
  9. zachtjes pruttelen.
  10. Verwarm de grillpan totdat deze goed heet is en rooster de moten in 4-6 min.
  11. mooi bruin.
  12. De moeten pas keren als ze vanzelf van de ribbels loslaat.
  13. Pureer intussen het paprikamengsel met een staafmixer.
  14. De saus op smaak brengen met en .
  15. Verdeel de over 4 borden en bestrooien met nog een snufje en , dan de saus erover scheppen.
  16. Lekker met een pasta en een verse groene groenten salade (de keuze is aan u zelf) De dressing van (extra virgin) en .
25
25
25

Variaties op Gegrilde tonijn

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gegrilde tonijn
VariatieAantalGang
Gegrilde tonijn2Vis en schaaldieren
Gegrilde tonijn met mihoen1Miegerechten
Gegrilde tonijnsteak met lauw/warme sesamdressing1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • tonijn en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gegrilde tonijn heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Bijzonder lekker. Voor herhaling vatbaar.
ridi 4 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
30 kcal
1%120 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegrilde tonijn