Gehakt-brie taart
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van spargo
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- snipperen, knoflook hakken en en in blokjes snijden.
- in plakjes en in dunne plakken snijden uitspreiden om te laten ontdooien.
- De taartvorm invetten en bekleden met .
- fruiten, knoflook toevoegen en gehakt rul bakken.
- Kruiden met liefst verse kruiden.
- Scheutje rode wijn erbij.
- Daarna groente toevoegen.
- Paar minuten roerbakken tot de rode wijn en overig vocht verdampt is.
- erbij en nog eventjes laten pruttelen.
- Daarna de inhoud van de pan in een groot vergiet overdoen en laten uitdruipen.
- Het gehaktmengsel in de taartvorm doen.
- Afdekken met een laagje en de taart sluiten met (in midden een klein gat openlaten).
- Ongeveer 45 minuten in voorverwarmde oven bakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Broccoli zalmtaart met brie445m
-
Recept
Witlof-ovenschotel met brie435m
-
Recept
Ovenschotel rosti met groenten en gehakt445m
-
Recept
Aubergine-courgetteschotel met gehakt41u
-
Recept
Ovenschotel met aardappelen en gehakt41u
-
Recept
Gegratineerde preischotel met gehakt en tomatensaus450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brie en bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in brie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 732 kcal | 36% | 2928 kcal |
Vetten | 46 g. | 66% | 184 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 47 g. | 18% | 188 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |