Gehakt broodjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van edexpress
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de afbakbroodjes van de bovenkant open.
- Snijd het lente uitje en pers het .
- Doe dit daarna bij het .
- Gooi dan de kruiden en het door het .
- Wanneer dit goed vermengd is, verdeel het in de opengesneden broodjes en leg er een plakje overheen.
- Bak de broodjes af tot ze goed bruin zijn.
- Zet de oventemperatuur na het afbakken op ongeveer 90 graden C.
- en laat ze ongeveer 5 minuten nagaren.
- Heerlijk voor bij de brunch.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pistoletjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in pistoletjes
- pistoletjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 538 kcal | 26% | 2690 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 95 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 58 g. | 22% | 290 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |