Gehaktbal Caprese
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Week het in de .
- Knijp het brood uit en kneed dit samen met door het gehakt.
- Breng het vlees op smaak met zout en peper en de Italiaanse .
Meng er vervolgens de en de doorheen.
Vorm van het gehakt 4 ballen en druk in elke bal een kwart mozzarella.
Rol ze daarna voorzichtig door het . - Zorg dat de ballen geheel bedekt zijn.
Verhit de boter in een braadpan en bak de gehaktballen rondom in 5- 10 minuten op middelhoog vuur bruin. - Voeg de bouillon toe en doe het deksel op de pan.
- Laat het geheel 30-40 minuten garen en draai de ballen regelmatig om.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- paneermeel en rundvleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en rundvleesbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- kruiden, pesto, paneermeel, bakboter, rundvleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- kruiden en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 371 kcal | 18% | 1484 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |