Gehaktballetjes in ketjapsaus
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gehaktbal recepten
- Bereiden
- Kookboek van caatje72
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Gehakt:
- Meng het met het , , laos, en kneed het tot een mooi geheel.
- Draai er vervolgens kleine balletjes van en bak die mooi bruin in de .
- Ketjapsaus:
- Haal de balletjes uit de pan.
- Los het op in het hete .
- Fruit het gesnipperde uitje en .
- Doe de bouillon erbij en een scheut .
- Dik het in met wat opgelost in .
- Proef of er genoeg in zit!
- Dan doe je de gehaktballetjes er weer bij en laat het een kwartiertje sudderen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus450m
-
Recept
Babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus)455m
-
Recept
Gehaktballetjes in tomatensaus445m
-
Recept
Varkensvlees met ketjapsaus440m
-
Recept
Sukadelapjes met perziken in honing-ketjapsaus43u5m
-
Recept
Bakso (gekruide gehaktballetjes)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal, olie, bouillonblokje
- sambal en bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- olie en bouillonblokje kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1367 kcal | 68% | 5468 kcal |
Vetten | 35 g. | 50% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |