Gehaktballetjes met tomatensaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe het in een grote kom en meng het met het gehakt, de .
  2. de ,de , het en peper en zout goed doorelkaar.
  3. Vorm van dit mengsel 20 balletjes en druk ze enigszins plat met de palm van de hand.
  4. Koel de balletjes 10 minuten in de koelkast.
  5. Verwarm in een grote koekenpan de olie en bak de gehaktballetjes zonodig in twee delenop middelmatig vuur in 5 minuten bruin.
  6. Schep de overige olie uit de pan en schenk de pastasaus over de gehaktballetjes,snij de tomaten aan stukjes en doe deze bij de saus, Temper het vuur en laat ze 10 minuten zachtjes sudderen af en toe draaien tot ze door en door gaar worden Kook de pasta volgens instructie op het pak als het water is afgegoten voeg dan wat toe (men kan de kaas er ook apart bij doen) Serveer de gehaktballetjes bij de pasta en garneer het gerecht met wat extra Temper
25
25
25

Variaties op Gehaktballetjes met tomatensaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gehaktballetjes met tomatensaus
VariatieAantalGang
Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus1Pastagerechten
Gehaktballetjes met tomatensaus voor tapas1Tapas

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • broodkruim en tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
732 kcal
36%2928 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
64 g.
24%256 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktballetjes met tomatensaus